Izlet na dlani

MAROKO! Povratna letalska karta in 7 nočitev v zgodovinski Casablanci (letalo + hotel) že za 191 eur!

Casablanca je največje mesto v Maroku in leži ob zahodnem delu Atlantskega oceana. Velja za eno izmed najpomembnejših mest v Afriki in predstavlja gospodarski in poslovni center Maroka. Mesto je poznano po najvišji zgradbi v Maroku – Mošeji Hassana II., ki je zgrajena tik nad oceanom. Minaret je velik 210 metrov, sama mošeja pa ima prostora za 25 tisoč vernikov. Zagotovo ste vsi vsaj slišali, če že niste gledali legendarni film (romantična drama) Casablanca, ki je bil posnet leta 1941 in prikazuje dogajanje med 2. svetovno vojno. Razlogov je torej kar nekaj, za obisk zgodovinskega pristaniškega mesta!

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic  v oktobru (termin sre 14.- sre 21.10.2015) za dve osebi v Casablanci, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik EasyJet z odhodom iz Milana , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 74 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Casablanci je na voljo 7 nočitev (za termin 14.-21.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Hotel Central Casablanca, kjer je cena za dve osebi že 237 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 2*+ letalo ) v Edinbourghu tako znaša od 382 eur (oz.191 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Hotel Central Casablanca (7 nočitev) z zajtrkom za 234 eur na povezavi tukaj

calhot

Rezervacija letov v Casablanco preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Easyjet (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano – Casablanca – Milano, že za 74 eur na osebo (termin 14. – 21.10.2015)

caslet

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (23 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.