Izlet na dlani

MESTO MLADIH! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Berlinu (letalo + hotel) že za 132 eur!

Odlična priložnost za razburljiv in nepozaben potep po Berlinu v novembru. Mesto mladih je poznano je po svojem internacionalizmu in strpnosti, živahnem nočnem življenju, številnih kavarnah, klubih in barih, ulični umetnosti, muzejih, palačah in številnih znamenitostih. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic (termin tor 10.11. – sob 15.11.2015) za dve osebi v Berlinu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 68 eur na osebo .

V Berlinu je na voljo 5 nočitev (za termin 10.11. – 15.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Tryp by Wyndham Berlin City West, kjer je cena za dve osebi  že od 150 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Berlinu tako znaša od 264 eur (oz. 132 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Tryp by Wyndham Berlin City Westza dve osebi  (5 nočitev) za 150 eur na povezavi tukaj
bh1

Rezervacija letov iz Benetk v Berlin preko spodnje povezave :
Benetke – Berlin – Benetke, že za 57 eur (termin 10.11. – 15.11.2015)
vce-sfx

 

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.