Izlet na dlani

MIKAVNO! Povratna letalska karta in 4 nočitve na Siciliji (letalo + B&B) že za odličnih 104 eur!!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v oktobru (tor 13.10.- sob 17.10.2015) za dve osebi v sicilijanskem mestu Palermo.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 54 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Palermu so na voljo 4 nočitve (za termin 13.10.- 17.10.2015) v dobro ocenjenem B&B s 2*Vecchia Palermo Bed and Breakfast, kjer je cena za dve osebi že od 100 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve v Palermu na Siciliji (hotel+ letalo) znaša od 208 eur (oz. 104 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 2* Vecchia Palermo Bed and Breakfast za dve osebi (4 nočitve) za 100 eur na povezavi tukaj

sichot

Rezervacijo letov iz Benetk v Palermo izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke-Palermo-Benetke, že za 54 eur na osebo
siclet

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sicilijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.