Izlet na dlani

MIKAVNO! Povratna letalska karta in 7 nočitev na Kanarskih otokih (Lanzarote) že za 188 eur!

Odlična priložnost za majski pobeg na Kanarske otoke. Ognjeni otok Lanzarote, kot mu pravijo zaradi njegovega vulkanskega nastanka, s svojo slikovito, z lavo in s peskom prežeto pokrajino ponuja številne možnosti za popoln odmik od napornega vsakdanjika. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v maju (termin 13.- 20.05.2015) za dve osebi na kanarskem otoku Lanzarote.

lanzarote_island-1920x1080
Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bologne (v ceno je ni vključen tudi kos check).

Na otoku Lanazrote je na voljo 7 nočitev (za termin 13.- 20.05.2015) v odlično ocenjenem apartmaju s 2* Apartamentos Tabaiba Lanzarote Paradise, kjer je cena za dve osebi že za 173 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 3* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 377 eur (oz. 188 eur na osebo).

– Rezervacija apartmaja s 2* Apartamentos Tabaiba Lanzarote Paradise (termin 13.-20.5) :

lanhot

Rezervacija letov v Santander preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna -Lanzarote-Bologna, že za 102 eur na osebo (termin 13.05- 20.05.2015)
bol-lan

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Lanzarote lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

6 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.