Izlet na dlani

MIND THE GAP! Povratna letalska karta iz Trsta v London in 3 nočitve (letalo + hotel) že za 167 eur!

Ste že obiskali tržnico na Camden Townu? Ste se že slikali pred Big Benom? Se sprehodili po Tower Bridgu? Če imate pritrdilen odgovor pomeni, da veste kakšne radosti ponovno čakajo na vas. V primeru, da še niste obiskali Londona, pa je to idealna priložnost za obisk. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v maju (termin tor 13.- pet 16.10.2015) za dve osebi v kraljevskem Londonu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 50 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Londonu so na voljo nočitve (za termin 13.-16.10.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 2*Hour Glass Hotel Walworth London, kjer je cena za dve osebi že 234 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Londonu tako znaša od 334 eur (oz.167 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Hour Glass Hotel Walworth London (3 nočitve) za 234 eur na povezavi tukaj

londonhot

Rezervacija letov v London preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Trst – London – Trst, že za 50 eur na osebo (termin 13 – 16.10.2015)

londonlet

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.