Izlet na dlani

MMMM PAELLA! Povratna letalska karta iz Trsta in 4 nočitve v Valenciji (letalo + hotel) že od 111 eur!

Valencia vam zaradi svoje ugodne lege in klime nudi prijeten oddih tudi v poznih novembrskih dnevih. Mesto ponuja veliko priložnosti za raziskovanje, obenem pa imate tudi priložnost za obisk katalonske prestolnice Barcelone, ki je hitro in ugodno dostopna z javnim transportom. Če se podate na oddih v Valencio, ne izpustite iz rok priložnosti, da okusite znamenito lokalno paello, ki spada med najboljše na svetu. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v novembru in decembru (ned 29.11.- čet 03.12.2015) za dve osebi v Valenciji.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 42 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji so na voljo 4 nočitve (za termin 29.11. – 03.12.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*NH Villacarlos, kjer je cena za dve osebi že od 138 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Valenciji tako znaša od 222 eur (oz. 111 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*NH Villacarlos za dve osebi (4 nočitve) za 138 eur na povezavi tukaj
valhot

Rezervacija letov v Valencijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Trst – Valencija – Trst, že za 42 eur na osebo (termin 29.11- 03.12.2015)
vallet

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.