Izlet na dlani

MOBILNA SARDINIJA! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Algheru (letalo + mobilna hišica) že za norih 114 eur!

Če spadate med tiste vrste dopustnikov, ki počakajo, da poletni vrvež in vročina izginejo in se na pot podate v mesecu septembru, potem je tu priložnost za vas! Če ste radi obkroženi z naravo in si želite spanja v mobilni hišici, imamo rešitev za vas. Zakaj se ne bi razvajali na dolgih peščenih plažah, čudovitih sončnih zahodih, okusni hrani in odkrivanju skritih kotičkov Sardinije. Tokrat pa smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic (termin ned 13.9. – pet 18.9.2015) na atraktivni Sardiniji v lepem obmorskem mestu Alghero, ki lahko služi kot odlično izhodišče, za raziskovanje zahodnega dela otoka.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 45 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Sardiniji je na voljo 5 nočitvev (za termin 13.09.-18.09.2015) v dobro ocenjenih mobilnih hišicah v kampu s 3*Camping Village Calik Blu, kjer je cena za dve osebi že ugodnih 139 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Sardiniji tako znaša od 229 eur (oz.114,5 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija mobilne hišice v kampu s 3*Camping Village Calik Blua (5 nočitev) za 139 eur na povezavi tukaj

alghot

Rezervacija letov v Benetke preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Alghero – Benetke, že za 45 eur na osebo (termin 13.9. – 18.9.2015)
alglet

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sardinijo lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.