Izlet na dlani

MORJE, VINO IN RIBE! Povatna letalska karta in 5 nočitev v centru Porta (letalo + hotel) že za 121 eur!

Mesto je večini znano kot središče pridelave znanega vina Portovca, v družbi katerega boste zagotovo uživali ob večerih. Porto se je razvil ob izlivu reke Douro in je eno najstarejših mest Evrope in predstavlja kulturno zgodovinsko središče, ki ga je na seznam svetovne dediščine uvrstil tudi Unesco. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v oktobru (termin čet 08.- tor 13.10.2015) za dve osebi na Portugalskem (Porto).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 59 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Portu so na voljo 4 nočitve (za termin 08.-13.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Residencial Cristo Rei Hotel Porto, kjer je cena za dve osebi že 125 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 2* + letalo) v Portu tako znaša od 243 eur (oz. 121 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Residencial Cristo Rei Hotel Porto za dve osebi (5 nočitev) za 125 eur na povezavi tukaj
porthot

Rezervacija letov v Porto preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna- Porto- Bologna, že za 59 eur/osebo(termin 08. – 13.10.2015)
portlet

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Portugalsko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.