Izlet na dlani

NAGRADNA IGRA: Izlet na dlani vam podarja letalske karte za 2 osebi iz Benetk na skrivnostno evropsko destinacijo

Izlet na dlani vam je pripravil hitro nagradno igro, ki vas bo zelo razveselila, saj bomo srečnežu/srečnici podarili BREZPLAČNI povratni Ryanair letalski karti (za 2 osebi) iz Benetk (Trevisa) v eno izmed evropskih mest. Mogoče poletite tudi vi v Barcelono, Pariz, London, Bruselj, Palermo ali na Malto. Skrivnostna evropska destinacija bo razkrita ob koncu nagradne igre.

Nagrada: 1x povratni letalski karti družbe Ryanair iz Benetk (Treviso) v evropsko mesto za 2 osebi (termin v juniju 2015)

Povratne karte za 2 osebi osvojite tako, da izpolnite 3 korake:

1. Všečkate prispevek za Nagradno igro na FB strani Izlet na dlani.
2. V komentarje pod prispevkom (na FB strani) dodajte (tag) osebo (prijatelja, sorodnika…), ki bi ga ta nagradna igra prav tako zanimala ter hkrati dopišite vaš predlog za skrivnostno evropsko destinacijo
3. Delite FB objavo nagradne igre Izlet na dlani  na svoj FB zid (pritisnete SHARE).

Ne pozabite prebrati Pogojev nagradne igre (na povezavi tukaj) (kilk na povezavo)!

Nagradna igra se prične v sredo 13.05.2015 in se se zaključi v petek 15.05.2015 ob 13.00. Ob zaključku nagradne igre vam bomo razkrili nagrado oz. skrivnostno evropsko destinacijo. Med vsemi sodelujočimi, ki boste izvedli vse 3 zgornje korake bomo nato izžrebali nagrajenca/nagrajenko, ki bo prejela nagrado.

Namen nagradne igre je promocija spletne strani in facebook strani Izlet na dlani.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.