Izlet na dlani

Nagrajenci natečaja izbora Najboljše dopustniške Instagram fotografije 2018 Izlet na dlani / WIZ Tujina

Nagradni natečaj za izbor najboljše popotniške fotografije Izlet na Dlani, WIZ Tujina 2018 se je zaključil. 3 članska komisija je podala glasove za posamezne fotografije in končne ocene za 3 nagrajence (Točke v oklepajih so podane v razmerju komisija (K) 70% + Instagram (I) 30%).

Izbrali smo sledeče nagrajence:
1. nagrado prejme: @aodlazek – (K 6,7 + I 2,7):
Včeraj opazovalka, danes aktivna soudeleženka…

2. nagrado prejme: @_zalka_ – (K 6,3 + I 1,5)
Would you tell me, please, which way I ought to go from here?’
‘That depends a good deal on where you want to get to’ said the Cat…

3. nagrado prejme: @maticcerovsek – (K 4 + I 2,1)
Japan pretty much blew my mind

Na Instagramu si lahko poleg nagrajenih fotografij ogledate tudi preostalih 7 odličnih fotografij, ki so sodelovale v izboru pod oznako #najfototop10.

Avtorji 3 najbolje ocenjenih fotografij prejmejo spodaj navedene nagrade.

NAGRADE:
Prva nagrada: 1x darilni bon za počitnice/potovanje/ izlet/hotel/ rent-a-car ali letalsko karto v vrednosti 250 eur, ki ga podarja Izlet na dlani v sodelovanju z agencijo Last-minute.si (razlika vrednosti ni izplačljiva!);
Druga nagrada: 1x WIZ Tujina celoletno zavarovanje (za celo družino 50.000 € v vrednosti 123,04 € ali individualno cel svet (celo leto) 77,69 €)(razlika vrednosti ni izplačljiva!)
Tretja nagrada: 1x Goopti prevoz v vrednosti 40 eur, ki ga podeljuje Izlet na dlani (razlika vrednosti ni izplačljiva!)

Namen nagradnega natečaja je promocija Instagrama Izlet na dlani in WIZ Tujina. Nagrajenci bodo obveščeni v skladu z pogoji sodelovanja, lahko pa nam pišite na [email protected]

Hvala vsem sodelujočim za sodelovanje v natečaju in veliko prijetnih potovanj v letu 2019 vam želijo Ekipa Izlet na dlani in WIZ Tujina.

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.