Izlet na dlani

Najboljše evropske destinacije za družinske počitnice

Če iščete bližnje destinacije kam se odpraviti v družinskem krogu, smo vam tokrat kot idejo pripravili seznam najboljših 15 evropskih destinacij za družinske počitnice. Seznam je po strani European best destination in nekaj destinacij je celo v naši bližini. Dežele so primerne za obisk katerikoli letni čas, najbolj prijetne pa bodo zagotovo v pomladnem in poletnem času. Člani Ekipe Izlet na dlani smo uspeli obiskati že 9 destinacij, od tega pa le še eno v družinskem krogu (London). Sami bi kot destinacije za družinske počitnice predlagali še Valencijo (Španija), Rodos (Grčija),  Zagreb (Hrvaška) in Budimpešto (Madžarska).

Koliko od top 15 destinacij za družinske počitnice ste že obiskali in kateri je še vaš dodatni predlog destinacije za obisk družin?

Prijetno načrtovanje družinskega dopusta 😉


Algarve (Portugalska)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v pokrajini Algarve si oglejte na povezavi tukaj.


Atene (Grčija)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Atenah si oglejte na povezavi tukaj.


Barcelona (Španija)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Barceloni si oglejte na povezavi tukaj.


Bretanija (Francija)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Bretaniji si oglejte na povezavi tukaj.


Krf (Grčija)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene na Krfu si oglejte na povezavi tukaj.

Seznam vsebuje skupno 15 destinacij, preostalih 10 je:
06. Costa Brava (Španija)
07. Lizbona (Portugalska)
08. London (Anglija)
09. Madrid (Španija)
10. Malta
11. Pariz (Francija)
12. Dalmacija (Hrvaška)
13. Porto z okolico (Portugalska)
14. Rim (Italija)
15. Dunaj (Avstrija)

Koliko od top 15 destinacij za družinske počitnice ste že obiskali in kateri je še vaš dodatni predlog destinacije za obisk družin?

Celotni seznam si lahko podrobneje ogledate na European best destinations.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

1 komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.