Izlet na dlani

NAKUPOVANJE V NYC! Povratna letalska karta iz Trsta ali Benetk v New York že za 329 eur!

Ste kdaj gledali nadaljevanko Seks v mestu in si želeli živeti kot glavne junakinje? Ali ste mogoče ljubitelj humoristične nanizanke How I Met Your Mother ter bi radi popili pivo v enem izmed številnih kultnih pubuv in raziskovali mesto? Si želite vživeti v like serije Friends in med drugim obiskati kakšno izmed tekem NBA ali NHL lige? Sprehodite se po Time Squaru, povzpnite se na Empire State Building in si privoščite potepanje s podzemno železnico.  Za vse vaše neizpolnjene želje je sedaj tu priložnost – na voljo so ugodne letalske karte v New York iz Trsta!

Letalska družba Lufthansa vam ponuja ugodne letalske karte iz Trsta ali Benetk v New York, že od 329 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Lufthansa.

Obdobje potovanja: januar, februar, marec 2016
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave iz Trsta v New York:
tr

Rezervacija letalskih kart za New York je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Trst (TRS) – New York (JFK) – Trst (TRS), že za 389 eur (ita. povezava skyscanner.it)
Benetke (VCE) – New York (JFK) – Benetke (VCE), že za 329 eur (ita. povezava skyscanner.it)

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za New York lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.