Izlet na dlani

BREZPLAČNI JUNIJSKI DOGODKI V LJUBLJANI

Sedmi festival Junij v Ljubljani 2015 bo potekal od petka 12. do nedelje 21. junija na prizorišču Kongresnega trga. Festival bo ponudil kakovostne in raznovrstne brezplačne glasbene, gledališke in plesne dogodke.

Lutkovne in gledališke predstave za otroke bodo ob dopoldnevih, popoldneve in večere pa bosta zapolnjevala glasba in balet.

Junij v Ljubljani bo odprl Big Band RTV Slovenija z dirigentom Tadejem Tomšičem in našimi najboljšimi jazz solisti (Kaja Draksler, Žiga Murko, Lenart Krečič, Mak Grgić, Vid Ušeničnik idr.). v Soboto 20.6. pa bo vrhunski makedonski kitarist Vlatko Stefanovski nastopil skupaj z Big band Orkestrom Slovenske vojske.

Novost letošnjega festivala so tematski dnevi: Lutkovni dan (nedelja 14. 6.), Cirkuški ponedeljek (ponedeljek 15. 6.), Baletni dan (sreda 17. 6.), Dan sodobne urbane glasbe (petek 19. 6.), Poletna Muzejska Noč – brezplačni obisk muzeja (sobota 20.6.) in Praznik glasbe (nedelja 21. 6.), s katerim se bo Ljubljana priključila več kot 340 mestom po svetu, ki bodo slavila glasbo. Ta dan bodo številni glasbeniki z najrazličnejšimi zvoki obarvali podobo glavnega mesta, na Kongresnem trgu pa nas zvečer čaka še prav poseben koncert.

Več o junijskih brezplačnih dogodkih in koledar dogodkov v Ljubljani, na tej povezavi

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.