Izlet na dlani

NEDELJA….Na ljubljanskem gradu Srednjeveški tabor

Za vse ljubitelje srednjeveških dogajanj vas to  nedeljo 30. avgusta 2015 (od 10.00 do 18.00) vabijo na Prikaz življenja srednjeveških vitezov.

V Grajskem parku, v zavetju mogočnih zidov Ljubljanskega gradu, bodo Vitezi Otoški to poletje še zadnjič postavili viteški šotor ter na ogled postavili orožje in viteško opremo. Obiskovalci tega srednjeveškega kotička se bodo lahko preizkusili v mečevanju in drugih srednjeveških veščinah ter se fotografirali na vladarskem prestolu, v viteški opremi ali v kladi.

Vstop na dogodek je brezplačen.

Najmlajši obiskovalci bodo lahko iskali cekine (ob 11.00 in 16.00); najuspešnejši iskalci bodo prejeli nagrade. Za doplačilo se lahko preizkusite tudi v lokostrelstvu ali si izdelate repliko novca Bernharda Spanheimskega. V primeru slabega vremena tabor odpade. Za obisk srednjeveškega tabora priporočajo vožnjo s tirno vzpenjačo.

Več o dogodku na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.