Izlet na dlani

NEMČIJA! Povratna letalska karta iz Benetk v Berlin samo za 31 eur/ 7 nočitev (letalo + hotel 3*) že za 177 eur!

Super priložnost za preživljanje dopusta v mestu mladih, ki ponuja ogromno možnosti za sprostitev, zabavo in kulturo. Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v aprilu (termin tor 12.4. – tor 19.4.2016) za dve osebi v Berlinu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 31 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Berlinu je na voljo 7 nočitev (za termin 12.04. – 19.04.2016) v dobro ocenjenenem hotelu s 3*Sorat Hotel Ambassador Berlin, kjer je cena za dve osebi že za 291 eur. TripAdvisor oceno si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitve (hotel 3* + letalo) v Berlinu tako znaša od 353 eur (oz. 177 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Sorat Hotel Ambassador Berlin za dve osebi (7 nočitev) za 291 eur na povezavi tukaj
beh

Rezervacija letov iz Benetk v Berlin preko spodnje povezave :
Benetke – Berlin – Benetke, že za 31 eur (termin 12.04. – 19.04.2016)bel

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.