Izlet na dlani

NEPOZABNO! 5 mest, 4 države, 4 različne kulture, 7 dni (povratna letalska karta) že za 82 eur!

Tokratno potovanje ne bo potekalo v celoti po Evropi, saj se bo del nore avanture zgodil tudi v Maroku (Fes), ki se je v zadnjem letu prebil med najbolj priljubljene turistične destinacije. Ste pripravljeni na nepozabno potovanje po mestih, kjer je značilna odlična kulinarična izbira in pestra kultura? Potovanje se začne v Benetkah, od koder boste poleteli v romantični in metropolitanski Pariz, v katerem boste v 2 dnevih lahko okusili lokalno hrano in si privoščili pravi francoski zajtrk. Naslednje 3 dni boste preživeli v katalonski prestolnici, ki vas bo začarala s svojo pisanostjo in razgibanostjo. V mesecu maju si boste lahko privoščili dolge in nepozabne noči v poletni odpravi, saj je znano da je Barcelona mesto, kjer se življenje tudi ponoči ne ustavi. Polni lepih doživetij boste imeli pred seboj nže novo destinacijo – Maroko, kjer se boste zadržali 2 dni in tako lahko nakupovali na lokalnih tržnicah, se izgubljali v neštetih pisanih ulicah in se pogajali za ceno domačih izdelkov. Za konec nepozabnega 7 dnevnega potepanja boste pristali v Milanu in tako sklenili vaš dopust. Sliši se mamljivo, kajne?
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je skupna vrednost letalskih kart za navedene termine na voljo, že za odličnih 82 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

fes1

Obdobje potovanja: 21. do 28. maj

Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta iz Benetk v Pariz (21.5.2015):
ven-par

Primer leta iz Pariza v Barcelono (23.5.2015):
par-bar

Primer leta iz Barcelone v Fes (26.5.2015):
bar-fez

Primer leta iz Fesa v Milano (Bergamo) (28.5.2015):
fez-mil

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave ali direktno na strani Ryanair (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke – Pariz – Barcelona – Fes – Milano že za 82 eur

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za izbrane države lahko naročite tukaj.
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.