Izlet na dlani

NEPOZABNO! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Barceloni in Sevilji (letalo + hotel) skupaj že za 192 eur!

Super priložnost za junijski obisk katalonske in andaluzijske prestolnice. Dva španska bisera čakata na vas da jih odkrijete in osvojite na en mah! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v juniju (termin pon 08.- sob 13.06.2015) za dve osebi v Španiji. Iz Bologne boste poleteli v katalonsko prestolnico Barcelono in tam preživeli nepozabni 2 noči, nato pa se z letalom odpravili še v srce Andaluzije – Seviljo in tam še 3 dni uživali v dobri hrani in vinu. Mikavno, kaj pravite?

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne in prihodom v Bergamo, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 95 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Barceloni so na voljo 2 nočiti (za termin 08.-10.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Hostal Radio Barcelona, kjer je cena za dve osebi že 98 eur.

V Sevilji so na voljo 3 nočitve (za termin 10.-13.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Pension Nuevo Pino, kjer je cena za dve osebi že 99 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitve (hotel + letalo) v Barceloni in Sevilji tako znaša od 385 eur (oz. 192 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije (Barcelona):
Rezervacija hotela s 2*Hostal Radio Barcelona za dve osebi (2 nočitve) za 98 eur na povezavi tukaj
barhot
Podatki o hotelih in rezervacije (Sevilja):
Rezervacija hotela s 3* Pension Nuevo Pino za dve osebi (3 nočitve) za 99 eur na povezavi tukaj
sevhot

Rezervacija letov v Barcelono in Seviljo preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna – Barcelona, že za 26 eur/osebo(termin 08.06.2015)
bol-barca
Barcelona – Sevilja, že za 25 eur/osebo(termin 10.06.2015)
bar-sev
Sevilja – Milano (Bergamo), že za 34 eur/osebo(termin 13.06.2015)

sev-mil

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.