Izlet na dlani

NEPOZABNO! Povratna letalska karta in 6 nočitev (ob morju) v čarobnem Cancunu (letalo + hotel 4*) že za 516 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnega dopusta (termin 12.11 – 19.11.2015) za dve osebi v Mehiki (Cancun). Ugodne letalske karte vam omogočata letalski družbi KLM in AirFrance z odhodom iz Munchna, kjer je povratna letalska povezava na voljo, že za 407 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga).

V Cancunu je na voljo 6 nočitev za dve osebi v hotelu 4* Hotel del Sol že od 219 eur.

Skupna cena celotnega paketa 6 dnevnega dopusta za dve osebi ( letalo + hotel) v Cancunu tako znaša 1033 eur (oz. 516 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- slika spodaj ter nadaljnji postopek rezervacije do plačila):
Rezervacija v Hotel del Sol za 6 nočitev za dve osebi že od 219 eur na povezavi tukaj
cunhot
Letalska povezava v Dominikansko republiko:
cunlet

Rezervacija letalskih vozovnic je mogoča preko spodnjih povezav:
Munchen (MUC) – Cancun (CUN) – Munchen (MUC) že za 407 eur (ang. skyscanner)

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Mehiko lahko naročite tukaj.

VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.