Izlet na dlani

NOČ ČAROVNIC! Povratna letalska karta in 3 nočitve na severu Romunije (letalo + hotel) že za 81 eur (podaljšani vikend)!

Si upate preživeti noč čarovnic v deželi Drakule? Največji parlament, pragozd, pestro nočno življenje in izjemna kulturna dediščina je pravi odgovor na vprašanje, kje preživeti poceni in pester oddih. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih vikend počitnic v oktobru (termin pet 30.10.- pon 02.11.2015) za dve osebi v mestu Cluj. 

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 50 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Cluju so na voljo 3 nočitve (za termin 30.10.-02.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Vila Meteor Hotel Cluj-Napoca, kjer je cena za dve osebi že 63 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Cluju tako znaša od 163 eur (oz.81,5 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Vila Meteor Hotel Cluj-Napoca za dve osebi (3 nočitve) za 63 eur na povezavi tukaj

ch

Rezervacija letov v Cluj preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Wizzair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso – Cluj – Treviso, že za 50 eur/osebo(termin 30.10. – 02.11.2015)

cl

 

NASVET IZLETNADLANI
V Bukarešti priporočamo naslednje Taxi službe: Cobalcescu, Meridian, Speed Taxi. V izogib morebitnim nevšečnostim vedno preverite, če je taxi števec aktiven.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bukarešto lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.