Izlet na dlani

NORO! Nova direktna linija Ljubljana – ZDA (Norwegian Air), vzpostavljena na željo predsednik Trumpa.

Že nekaj časa se je šušljalo in očitno se bodo govorice kmalu uresničile. Že pred časom smo pisali, da se Norwegian Air zanima vzpostaviti lete iz Ljubljane. Na željo predsednika Trumpa in njegove soproge Melanije bomo tako še letos dočakali direktno linijo Ljubljana – ZDA. Ta bo omogočala sorodnikom in prijateljem Melanije, hiter in enostaven dostop do ZDA. Prebivalcem ZDA pa enostaven obisk dežele, kjer je odraščala njihova prva dama.

Leti med Ljubljano in New Yorkom se bodo pričeli s 1. septembrom 2017, okvirna cena enosmerne povezave pa znaša že od 122 eur. Cene in termine letalskih kart lahko najdete na strani letalskega prevoznika (klikni TUKAJ).

Primer ugodnih cen:
Newburgh/New York – Ljubljana že za 122 eur (5.december 2017)

Želimo si, da se bi trend poceni letalskih vozovnic v ZDA nadaljeval tudi pri ostalih letalskih družbah, ki vzletajo tudi iz nam bližnjih letališč.

Pohitite z nakupom zares ugodnih povezav!

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.