Izlet na dlani

NORO!! Povratna letalska karta iz Ljubljane v Abu Dhabi ali Al Ain za norih 98 eur (error fare) (poteklo!)!

Letalski družbi Air Serbia in Etihad vam ponuja noro ugodne letalske karte iz Ljubljane v Abu Dhabi ali Al Ain že od 98 eur dalje. V podano ceno letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Air Serbia in Etihad. Letalo vas pripelje le do Abu Dhabija, pot do Al Aina nato nadaljujete z avtobusom, ki ga ni nujno izkoristit.

Obdobje potovanja: november, december 2015, januar do april 2016
Obdobje rezervacije: error fare

Primer letalske povezave Ljubljana – Al Ain:
lju-aan

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnjih povezav (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Ljubljana (LJU) – Al Ain (AAN) – Ljubljana (LJU), že za 97 eur (nem. povezava skyscanner.de)

POMEMBNO: V primeru, da gre za napako v ceni t.i.“ERROR FARE” vas opozarjamo, da ne kličete letalskega prevoznika ali posrednika letalskih vozovnic. Z rezervacijo hotela ali drugih letalskih povezav počakajte,  dokler ne prejmete potrditve na email oz. elektronske  letalske vozovnice (E-Ticket) in vam s kreditne kartice ne zaračunajo zneska letalske vozovnice.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25 USD popusta), expedia.com
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Abu Dhabi lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    • Nihče ne nateguje! Trik je, da so to napake v ceni (zato tudi error fare), ki jo letalske družbe odpravijo takoj ko napako odkrijejo. Cene so ponavadi na voljo 3-12 ur po objavi. Ko letalske družba napako odpravij, v naslov dopišemo, da je poteklo.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.