Izlet na dlani

NOROOOOO! Povratna letalska karta in 7 nočitev na grškem otoku SANTORINI (letalo + hotel 4*) že za norih 132 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v oktobru (sob 10.10.- sob 17.10.2015) za dve osebi na grškem otoku Santorini.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za dve osebi za navedeni termin na voljo, že za 181 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Santoriniju je na voljo 7 nočitev (za termin 10.10.- 17.10.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*San Efrem Perissa za dve osebi, kjer je cena za dve osebi že neverjetnih od 84 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 8 nočitev (hotel 4* + letalo) na Santoriniju tako znaša od 265 eur (oz. 132 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*San Efrem Perissa za dve osebi (8 nočitev) za 84 eur na povezavi tukaj
santo-hotl

Rezervacija letov na Santorini na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Santorini- Benetke, že za 181 eur za 2 osebi (termin 10.10.-  17.10.2015)
vce-sant

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

8 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.