Izlet na dlani

ODKLOP! 2 dnevni CityBreak v kultnem Dublinu (letalo + hotel 3*) že za 143 eur!

Za vas imamo novo ponudbo za CityBreak! Si drznete poleteti v Dublin in tam preživeti 2 nepozabna dneva? Zavrtite si pesem legendarne irske rock skupine U2 (klikni TUKAJ) in si predstavljajte popoln kratek oddih, kjer čez dan dihate z mestom, zvečer pa doživite pristno zabavo na irski način – z živo glasbo seveda! Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 2 dnevnih počitnic v aprilu (termin čet 16.- sob 18.04.2015) za dve osebi v kultnem Dublinu, ki se vam bo zasidral v srce. V deželo, kjer je doma odlično vzdušje, dobra glasba, okusno temno pivo, magična pokrajina in odprti ljudje boste poleteli dopoldne, vračali pa se boste zvečer, tako da resnično na polno lahko izkoristite kratek oddih.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 62 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Dublinu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 16.-18.04.2015) na odlični lokaciji, v dobro ocenjenem hotelu s 3*Charleville Lodge, kjer je cena za dve osebi že 158 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 2*+ letalo) v Dublinu tako znaša od 287 eur (oz.143 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*Charleville Lodge za dve osebi (2 nočitvi) za 156 eur na povezavi tukaj

dubhot

Rezervacija letov v Dublin preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna – Dublin – Bologna, že za 62 eur na osebo(termin 16 – 18.04.2015)

ryadub

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bukarešto lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.