Izlet na dlani

ODKLOP! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Valenciji in Majorki (letalo+hotel+zajtrk) že za 131 eur

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (termin pon 11.- pon 15.05.2015) za dve osebi v Valenciji in Majorki. Iz Trsta boste poleteli v obmorski biser, ki vam ponuja obilo nočne zabave in dnevne sprostitve, nato pa se za dva dni odpravite še na Majorko, španski otok v Sredozemskem morju, kjer si boste lahko privoščili poležavanje na plažah in nepozabne nočne zabave.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trstain prihodom v Bologno, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 64 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji sta na voljo 2 nočitvi (za termin 11.-13.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*NH Villacarlos, kjer je cena za dve osebi že 66 eur, na Majorki pa sta na voljo 2 nočitvi z zajtrkom (za termin 13.-15.05.2015) v 3*Hotel Blue Bay Palma, kjer je cena za dve osebi že za 79 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Valenicji in Majorki tako znaša od 263 eur (oz.131 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*NH Villacarlos za dve osebi (2 nočitvi) za 66 eur na povezavi tukaj

valhot

– Rezervacija hotela s 3*Hotel Blue Bay Palma za dve osebi (2 nočitvi + zajtrk) za 79 eur na povezavi tukaj

palmahot
Rezervacija letov v Valencijo, Palmo in Bologno preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Trst – Valencia že za 26 eur (klikni na povezavo)
Valencia – Majorka že za 13 eur (klikni na povezavo)
Majorka – Bologna že za 25 eur (klikni na povezavo)

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Valencijo in Majorko lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.