Izlet na dlani

ODKLOP! Povratna letalska karta in 7 nočitev na Kanarskih otokih (Tenerife) že za super 158 eur!

Tenerife je največji in najbolj gosto poseljen izmed sedmih Kanarskih otokov. Na otoku se nahaja tudi najvišja točka Španije, 3.718 m visok ognjenik El Teide, ki je uvrščen na seznam svetovne dediščine. Ognjenik je tudi tretji najvišji ognjenik na svetu ter najvišji v Atlantskem oceanu. Otok je priljubljena točka profesionalnih in rekreativnih kolesarjev, saj zaradi svoje razgibanosti nudi odličen trening. Privoščite si oddih v sproščenem okolju, odlični klimi, okusnih jedeh in lepih plažah! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juniju (termin 06.- 13.06.2015) za dve osebi na Kanarskem otoku Tenerife.
tenerife
Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bologne (v ceno je ni vključen tudi kos check).

Na otoku Tenerife je na voljo 7 nočitev (za termin 06.- 13.06.2015) v zelo dobro ocenjenem apartmaju s 3* Apartamentos Alta Tenerife.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 3* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 317 eur (oz. 158 eur na osebo).

– Rezervacija apartmaja s 3* Apartamentos Alta Tenerife (termin 06.-13.6) :
tenerifehot3

Rezervacija letov na Tenerife preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna -Tenerife-Bologna, že za 85 eur na osebo (termin 06.06- 13.06.2015)
tenerife

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tenerife lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.