Izlet na dlani

ODKLOP! Povratna letalska karta iz Benetk in 7 nočitev na Kanarskih otokih (Tenerife) že za super 181 eur!

Tenerife je največji in najbolj gosto poseljen izmed sedmih Kanarskih otokov. Na otoku se nahaja tudi najvišja točka Španije, 3.718 m visok ognjenik El Teide, ki je uvrščen na seznam svetovne dediščine. Ognjenik je tudi tretji najvišji ognjenik na svetu ter najvišji v Atlantskem oceanu. Otok je priljubljena točka profesionalnih in rekreativnih kolesarjev, saj zaradi svoje razgibanosti nudi odličen trening. Privoščite si oddih v sproščenem okolju, odlični klimi, okusnih jedeh in lepih plažah! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v novembru (termin 16.- 23.11.2015) za dve osebi na Kanarskem otoku Tenerife.
tenerife
Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Benetk (v ceno ni vključen tudi kos check).

Na otoku Tenerife je na voljo 7 nočitev (za termin 16.- 23.11.2015) v zelo dobro ocenjenem apartmaju s 3* Apartamentos Estrella del Norte.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 3* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 362 eur (oz. 181 eur na osebo).

– Rezervacija v hotels 3* Apartamentos Estrella del Norte (termin 16.-23.11) :
tfs-hotel

Rezervacija letov na Tenerife preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Benetke – Tenerife – Benetke, že za 81 eur na osebo (termin 16.11- 23.11.2015)
vce-tfs

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo)..

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tenerife lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.