Izlet na dlani

ODMOR V GRČIJI! Povratna letalska karta iz Benetk in 2 nočitvi na čarobnem Skiatosu (letalo + hotel + zajtrk) že za 93 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v juniju (31.05.- 02.06.2016) za dve osebi na grškem otoku Skiatos.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za dve osebi za navedeni termin na voljo, že za 66 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na otoku Skiatos sta na voljo 2 nočitvi (za termin 31.05.- 02.06.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 2*Aretousa Hotel Skiathos s z zajtrkom za dve osebi, kjer je cena za dve osebi že od 60 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 2* z zajtrkom+ letalo) na otoku Skiatos tako znaša od 186 eur (oz. 93 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Aretousa Hotel Skiathos z zajtrkom za dve osebi (2 nočitvi) za 60 eur na povezavi tukaj
skih

Rezervacija letov na otok Skiatos na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Skiatos – Benetke, že za 66 eur za 2 osebi (termin 31.05.- 02.06.2015)
skial

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.