Izlet na dlani

Open jaw letalska karta na Bali ter 11 nočitev v hotelu s 4*, že za 637 eur/osebo

bali2_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo počitnic v jesenskem času (06.-18.11.2014 ) za dve osebi na čudovitem indonezijskem otoku Bali.

Letalska družba China Southern Airlines vam ponuja open jaw letalsko povezavo na Bali (Denpasar), že za 499 eur. Letalska vozovnica je tipa open jaw (škarjasti let) (mesto prihoda na destinacijo ni enako mestu odhoda z destinacije). Mesto odhoda so Benetke, mesto povratka pa Munchen. V obeh smereh sta prisotna 2 postanka. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih China Southern velikosti.

Na Baliju je na voljo 11 nočitev (za termin 07.-18.11.2014) v odlično ocenjenenem hotelu s 4*Best Western Kuta Villa za dve osebi, že za 276 eur ali v hotelu s 4*Villa Kaina za dve osebi, že za 319 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo) na Baliju tako znaša od 1274 eur (oz. 637 eur/osebo).

Rezervacija open jaw letalskih kart za  Bali je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
Benetke (VCE)-Bali (DPS)-Munchen (MUC), že za 513 eur (nemška povezava Expedia.de)
Benetke (VCE)-Bali (DPS)-Munchen (MUC), že za 499 eur (angleška povezava budgetair.ie)

bali1

 

Podatki o prenočiščih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Best Western Kuta Villa za dve osebi (11 nočitev) za 276 eur na povezavi tukaj

bali2

Rezervacija hotelas 4*Villa Kaina za dve osebi (11 nočitev + zajtrk) za 319 eur na povezavi tukaj

bali4

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že za 14 eur v eno smer, prevoz iz Munchna pa že za 32 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

PRENOČIŠČA: Preostali nabor najugodnejših prenočišč na Baliju  lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bali oz. Indonezijo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Vizum za vstop v Indonezijo je potreben. Državljani Republike Slovenijo lahko vstopni vizum pridobijo ob prihodu v Republiko Indonezijo.  Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Veljavnost vizuma urejenega ob vstopu v državo je 30 dni in znaša 25 USD (18 eur). Obvezno je tudi plačilo letališke takse na odhodnem letališču v Indoneziji, ki je odvisna od samega letališča in znaža nekje max do 10 eur na let/osebo (več o Airport Embarkation Tax na naslovu tukaj). Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnikom IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, termin v času 04-18.11. je naveden zgolj kot primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.