Izlet na dlani

Open jaw letalska karta ter 7 nočitev v Bangkoku (letalo + hotel 4*+ zajtrk), že od 499 eur/osebo (krompirjeve počitnice!)

tajska6_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v času krompirjevih počitnic (pon 27.10.- tor 04.11.2014) za dve osebi v Bangkoku na Tajskem.

Ugodne open jaw letalske karte vam omogoča letalska družba Etihad Airways  z odhodom iz Milana in povratkom v Munchen (z 1 vmesnim postankom v obeh smereh). Za ceno 454 eur/osebo je možen odhod iz Benetk namesto iz Milana.

V Bangkoku je za termin 28.10.- 04.11. na voljo 7 nočitev z zajtrkom v hotelu s 4*Prom Ratchada Residence and Spa, že od 187 eur za dve osebi ali v hotelu s 4* Royal Princess Larn Luang, že od 226 eur za dve osebi.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel 4*+ zajtrk + letalo)  v Bangkoku tako znaša od 997 eur oz. 499 eur/osebo.

Primer letalske povezave v Bangkok (termin 27.10.-04.11.2014; dejanski prihod  v Bangkok 28.10; dejanski povratek nazaj v Munchen 04.11).V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih Etihad velikosti.

bkk2

bkk3

Rezervacijo open jaw letalskih kart v Bangkok lahko izvedete s klikom na spodnji povezavi in sledite postopku rezervacije:
Milano (MXP) – Bangkok (BKK) – Munchen (MUC), že za 405 eur (angl. povezava budgetair.ie)

Benetke (VCE) – Bangkok (BKK) – Munchen (MUC), že za 454 eur (angl. povezava budgetair.ie)

Podatki o hotelih in rezervacije: (termin:28.10-04.11.2014):
Rezervacija hotela s 4* Prom Ratchada Residence and Spa za dve osebi (za 7 nočitev + zajtrk) za 187 eur

bkk1

Rezervacija hotela s 4* Royal Princess Larn Luang za dve osebi (za 7 nočitev) za 226 eur

bkk5

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 38 eur v eno smer, prevoz iz Munchna do Ljubljane pa že od 32 eur v eno smer, prevoz do Benetk pa že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Preostali nabor najugodnejših prenočišč v Bangkoku lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bangkok lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, podani termin je naveden zgolj kot primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.