Izlet na dlani

Open jaw letalske karte iz Zagreba na Havaje že za 575 eur

Young hula dancers

Letalska družba British Airways vam ponuja ugodno open jaw potovanje na Havaje (Honolulu, Kona) že od 575 eur/osebo.

Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Budimpešta ali Zagreb , mesto prihoda pa Zagreb ali Budimpešta (v obeh smereh sta prisotna 2 postanka).

Obdobje potovanja:  od novembra 2014 do konca februarja 2015 (v nov in dec so cene nekoliko eur višje!)
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Nekaj terminov, ki so na voljo po navedeni ceni: 4.-25.11.; 11.-25.11.; 25.11-9.12.; 13. – 27.01.; 20.01. – 03.02., 27.01-10.02.; 10. – 24.02. 2015.…. in npr. daljši novoletni termin 11.12-13.01.

Primer letalske povezave na Havaje:

hnl1

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezavo lahko v to vstavite tudi svoje želene termine in tako preverite ceno):
Budimpešta (BUD)- Honolulu (HNL); Kona(KOA)- Zagreb (ZAG), že za 575 eur (angl. budgetair.ie)
Zagreb (ZAG) – Honolulu (HNL)- Budimpešta (BUD) , že za 595 eur (nem. expedia.de)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Benetk do Ljubljane vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že za 14 eur v eno smer, prevoz iz Budimpešte do Ljubljane pa že za 30 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Havaje lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL:
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primeri. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.