Izlet na dlani

Open jaw letalske karte na Tajsko in Malezijo, že od 423 eur/osebo

bangkok5_630

Letalska družba Etihad Airways vam ponuja ugodne letalske karte na Tajsko (Bangkok) in Malezijo (Kuala Lumpur) in sicer že od 423 na osebo naprej.

Letalske karte so tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Milano, mesto prihoda pa Munchen  (v obeh smereh je prisoten 1 postanek).V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Etihad.

Enosmerno povezavo med Bangkokom in Kuala Lumpur si uredite sami in ni vključena v podano ceno. Ugodne povezave vam omogoča npr. letalska družba Air Asia (BKK-Kuala Lumpur od 60 eur naprej vključno s 20 kg prtljage).

Obdobje potovanja:  november 2014- marec 2015 (ob koncu decembra so cene višje)
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primeri terminov:
– Kuala Lumpur-BKK: 26.11-11.12; 26.11-08.12; 26.11-10.12; 3.12 – 17.12; 14.1 – 28.1.; 14.1 – 29.1.; 14.1 – 27.1.; 15.1 – 28.1.; 10.2 – 26.2.; 3.3 – 17.3.; 4.3 – 17.3. ; …

Primer open jaw letalske povezave:
Milano-Kuala Lumpur; Bangkok-Munchen
KUL_BKK

Rezervacija letalskih kart na Tajsko in Malezijo je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Milano-Kuala Lumpur; Bangkok-Munchen, že za 423 eur (angl. povezava budgetair.ie)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že od 36 eur v eno smer; prevoz do Munchna že od 32 eur v eno smer.  Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tajsko ali Malezijo lahko naročite tukaj
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za bivanje do 30 dni ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, podani termini so navedeni zgolj kot primer. V povezave za letalske karte lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.