Izlet na dlani

Last minute letalska karta v čarobni Oman (Salalah) že za 196 eur!

Popotniki, ki so obiskali Oman pravijo, da Grand Canyon izgubi na veljavi, ko enkrat obiščeš to obmorsko državo v jugozahodni Aziji. Če jim ne vrjamete imamo ponudbo za vas. Pokrajina, ob kateri boste ostali brez besed, simpatične ribiške vasi, čudovita obala z dolgimi plažami in toplim morjem, prijazni domačini in predvsem dejstvo, da turizem še ni v polni meri vstopil v Oman so le eni izmed razlogov za obisk te dežave. Pomembno je tudi dejstvo, da Oman velja za zelo varno državo.

Letalska družba SunExpress vam ponuja ugodno last minute letalsko karto v Oman (Salalah) in sicer že od 196 eur na osebo naprej. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe SunExpress .

Obdobje potovanja: na voljo je le spodaj omenjen termin
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primeri letalskih povezav v Salalah:
muc-sll

Rezervacija letalskih kart v Salalah je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Munchen (MUC) – Salalah (SLL) – Munchen (MUC), že za 198 eur (angl. povezava skyscanner.ie)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v Oman je potreben vizum. Omanski vizum pridobimo na letališču v Muškatu (velja le za imetnike navadnih potnih listov, ki v to državo potujejo turistično). Mesečni vizum stane približno 40 EUR, 10-dnevni pa približno 15 EUR.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.