Izlet na dlani

POCENI KRETA! Letalska karta in 4 nočitve na otoku Kreta (letalo + hotel) samo za 74 eur!

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v aprilu (ned 03.04.- čet 07.04.2016) za dve osebi na grškem otoku Kreta.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 49 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kreti so na voljo 4 nočitve (za termin 03.04. – 07.04.2016) v dobro ocenjenem app kompleksu s 3*Real Palace , kjer je cena za dve osebi že od 50 eur. TripAdvisor oceno lahko preverite TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) na Kreti tako znaša od 148 eur (oz. 74 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Real Palace  za dve osebi (4 nočitve) za 50 eur na povezavi tukaj
kreta1
Rezervacija letov na Kreto preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Benetke – Kreta (Chania)- Benetke, že za 49 eur na osebo (termin 03.04- 07.04.2016)
kreta2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kreto lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.