Izlet na dlani

POČITNICE V PORTOROŽU! 5 noči s polp. v Hotelu Vile Park 3* že od 268 eur/osebo

Hotelsko naselje St. Bernardin se nahaja med srednjeveškim biserom Piranom in modernim prestižnim jadranskim letoviščem Portorožem na slovenski obali. Gre za pravo malo mesto, v katerem je poskrbljeno za vse želje in potrebe sodobnega človeka, ki išče oddih na slovenski obali.

St. Bernardin je hotelsko naselje – na enem kraju najdete vse, kar na počitnicah potrebujete – namestitev, restavracije, trgovine, plaže, športna igrišča, sprehajalne steze in še veliko več.

Hotel Vile Park povezuje 5 vil z 216 sobami – Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada, Vila Nimfa. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Zajtrk in večerja sta v Hotelu Histrion, od koder je tudi neposreden dostop v morski park Laguna Bernardin, Wellness Histrion in Casino Bernardin. Pri bazenu je tudi Tropic Bar s široko ponudbo osvežilnih pijač. Sobe v Hotelu Vile Park zagotavljajo miren in za vsak žep dostopen oddih. Na razpolago je 216 sob, primernih za družine in pare. Sobe so okusno in elegantno opremljene in vam ponujajo uporabo telefona, kopalnice s tušem ter sušilca za lase, televizije in radia.

Ponudba vključuje:

5x nočitev v dvoposteljni Standardni sobi za 2 osebi
5x polpenzion za 2 osebi
Brezplačni Wi-Fi

Možnost neštetih rekreacijskih aktivnosti na svežem morskem zraku
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 3. 7. do 17. 7. 2020 in od 23. 8. do 6. 9. 2020
Nakup kupona je možen le do 30. 6.!

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.