Izlet na dlani

PODALJŠANI VIKEND! Povratna letalska karta in 3 nočitve v centru Rima (letalo + hotel) že za 127 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v januarju (termin čet 14.01.- ned 17.01.2016) za dve osebi v Rimu.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Vueling z odhodom iz Dunaja že za 70 eur (v ceno ni vključena check in prtljaga).

V Rimu so na voljo 3 nočitve (za termin 14.01.- 14.01.2016) v dobro ocenjenem hotelu v centru mesta s 2* Hotel Alexis Rome, kjer je cena za dve osebi že od 113 eur. Oceno na Tripadvisorju si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + povratne letalske povezave) v Rimu tako znaša od 253 eur (oz. 127 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija Hotel Alexis Rome za dve osebi (3 nočitve) za 113 eur na povezavi tukaj
rh

Rezervacija letov v Rim preko spodnje povezave (po kliku na povezavo se vam odpre predlagana letalska karta in različni ponudniki, nato sledite postopku rezervacije):
Dunaj – Rim – Dunaj, že za 70 eur na osebo (termin 14.01 – 17.01.2016)
rl

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Rim lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.