Izlet na dlani

PODALJŠANI VIKEND..Povratna letalska karta iz Ljubljane in 3 nočitve v Istanbulu (hotel 3*+ letalo+ prtljaga) že od 128 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo podaljšanega vikenda v novembru (termin čet 12.11. – ned 15.11.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 88 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Istanbulu so na voljo 3 nočitve (za termin čet 12.11. – ned 15.11.2015) v zelo dobro ocenjenenem hotelu v središču Istanbula s 3*A`la Housekjer je cena za dve osebi že od 80 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo iz Ljubljane) v Istanbulu tako znaša od 256 eur (oz. 128 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3* A`la House za dve osebi (3 nočitve) za 80 eur na povezavi tukaj
istanb2

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana, že za 88 eur (termin 12.11. -15.11.2015)istanb1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.