Izlet na dlani

PODALJŠANI VIKEND! Povratna letalska karta iz Trsta in 3 nočitve v Londonu (letalo + hotel + zajtrk) že za 148 eur!

Ste že obiskali tržnico na Camden Townu? Ste se že slikali pred Big Benom? Se sprehodili po Tower Bridgu ali izgubili v Hyde Parku? Če imate pritrdilen odgovor pomeni, da veste kakšne radosti ponovno čakajo na vas. V primeru, da še niste obiskali Londona, pa je to idealna priložnost za obisk. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v januarju (termin čet 21.- ned 24.01.2016) za dve osebi v kraljevskem Londonu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 55 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Londonu so na voljo nočitve (za termin 21.-24.01.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Shakespeare Hotel London, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 186 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 2*+ letalo + zajtrk) v Londonu tako znaša od 296 eur (oz.148 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Shakespeare Hotel London (3 nočitve) z zajtrkom za 186 eur na povezavi tukaj

lonhot

Rezervacija letov v London preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Trst – London – Trst, že za 55 eur na osebo (termin 21. – 24.01.2016)

lonlet

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.