Izlet na dlani

Pogoji za sodelovanje v nagradnem natečaju za izbor Najboljše dopustniške Instagram fotografije 2018

Pogoji za sodelovanje v nagradnem natečaju za izbor Najboljše dopustniške Instagram fotografije 2018 Izlet na dlani/WIZ Tujina:

1. Organizator natečaja in namen natečaja
Organizator nagradnega natečaja je spletni blog Izlet na dlani v sodelovanju z znamko WIZ zavarovanje. Namen natečaja je promocija spletne strani in Instagrama Izlet na dlani in znamke WIZ zavarovanje. Natečaj poteka skupno od pon 03.12 do ned 16.12. 2018. Prvi del natečaja poteka od 03. do 09.12. in še drugi del natečaja od 09. do 16.12.

2. Kdo lahko sodeluje na natečaju?
Na nagradni natečaj se lahko prijavi vsak slovenski državljan starejši od 18 let z avtorskimi fotografijami. Avtor lahko sodeluje lahko zgolj z eno samo fotografijo na teden. S fotografijami, ki so že sodelovale v natečaju izbora popotniške fotografije v preteklih letih, ni možno več sodelovati. Pogoj za sodelovanje je Instagram račun. Fotografija mora vsebovati jasno sporočilo, povezano s tematiko natečaja. Fotografije z moralno sporno in protizakonito vsebino bodo izključene. Fotografije ne smejo vsebovati neposrednega ali prikritega oglaševanja.

3. Avtorske pravice in pravice objave
Vsakdo lahko sodeluje s fotografijami, katerih avtor je sam. Če bi se kasneje izkazalo, da oseba ni avtor fotografije, je dolžna vrniti prejeto nagrado in prevzeti vse morebitne odškodninske zahtevke pravega avtorja. Če se med izborom pojavi sum, da oseba ni avtor fotografije, sme organizator natečaja brez nadaljnjih obrazložitev osebo izločiti iz natečaja.

Avtor objavljenih Instagram fotografij, ki sodelujejo v okviru natečaja, prenese pravice do naknadne objave fotografije na Instagramu Izlet na dlani in WIZ Tujina.

4. Kako lahko posameznik sodeluje v Nagradnem natečaju dopustniške Instagram fotografije 2018?
a. Na Instagramu sledi profiloma @izlet_na_dlani in @wiztujina
b. Objavi na svojem Instagram profilu svojo najboljšo dopustniško fotografijo 2018 ter želeno fotografijo obvezno označi #najfotoindwiz (avtor lahko sodeluje v natečaju zgolj z eno sliko)
c. Ogledaš si in se strinjaš s tukaj navedenimi pogoji sodelovanja na natečaju.

5. Ocenjevanje fotografij, izbor in podelitev nagrad

Ocenjevanje sodelujočih/uspešno označenih Instagram fotografij bo potekalo od pon 03.12. do ned 16.12.2018. Ocenjevanje sodelujočih fotografij bo potekalo v dveh delih. V prvem delu oziroma tednu bo komisija (predstavnik Izlet na dlani) izbrala 8 najboljših fotografij. Prvi del izbora bo potekal od ponedeljka 03.12. zjutraj do nedelje 09.12. do 20.00. Izbor 8 fotografij bo podan v nedeljo 09.12. zvečer.

8 izbranih fotografij pa bo nato še sodelovalo v drugem delu Instagram izbora (od pon. 10.12. do ned. 16.12 do 16 ure.), kjer bodo Instagram uporabniki podali všečke in hkrati bo še komisija (predstavnik Izlet na dlani in WIZ) podala ocene in tako bodo izbrani 3 glavni nagrajenci.

V drugem krogu bo na Instagramu tako izbranih 8 slik označenih s posebno oznako (#) in bodo lahko za njih uporabniki glasovali z všečkanjem slik. Izbor glasov komisije in všečkov obiskovalcev Instagrama, bo tako odločal o 3 najboljših v razmerju 70:30.

Avtorji 3 najbolje ocenjenih Instagram fotografij bodo prejeli spodaj navedene nagrade. Razglasitev 3 nagrajencev na spletni strani Izlet na dlani bo v nedeljo 16.12. zvečer!

Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni preko Instagrama/spletne pošte, najkasneje par dni po zaključku natečaja.  Vse odločitve o nagrajencih s pomočjo obiskovalcev, ki bodo glasovali bodo dokončne. Pritožbe nanje niso možne. V kolikor se nagrajenci po obvestilu o nagradi ne odzovejo v roku 7 dni, se nagrada ne podeli.

Podelijo se tri glavne nagrade v končnem izboru:

Prva nagrada:  1x darilni bon za počitnice/potovanje/ izlet/hotel/ rent-a-car ali letalsko karto v vrednosti 250 eur, ki ga podarja Izlet na dlani v sodelovanju z agencijo Last-minute.si (razlika vrednosti ni izplačljiva!);
Druga nagrada: 1x WIZ Tujina celoletno zavarovanje (za celo družino 50.000 € v vrednosti 123,04 € ali individualno cel svet (celo leto) 77,69 €) (razlika vrednosti ni izplačljiva!);
Tretja nagrada: 1x Goopti prevoz v vrednosti 40 eur, ki ga podarja Izlet na dlani (razlika vrednosti ni izplačljiva!)

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče. Dogovor o koriščenju darilnega bona za počitnice/ potovanje/ izlet/ hotel/ rent-a-car ali letalsko karto v vrednosti 250 eur, ki ga podarja Izlet na dlani v sodelovanju z agencijo Last-minute.si poteka v dogovoru z agencijo. Dogovor o koriščenju zavarovanja WIZ Tujina poteka z WIZ. O prevzemu ostalih nagrad bodo nagrajenci obveščeni po Instagramu/emailu s strani izlet na dlani.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe pravil oz. poteka nagrade igre v primeru ugotovljene zlorabe sistema glasovanja.

5. Plačilo davka od nagrade
Plačilo davka od nagrade nosi prejemnik nagrade.

Organizator natečaja se obvezuje, da bo pridobljene osebne podatke o sodelujočih na natečaju uporabil in obdeloval zgolj za izvedbo Nagradnega natečaja za najboljšo dopustniško Instagram fotografijo. Nagradni natečaj ni sponzoriran s strani Instagrama!

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.