Izlet na dlani

Pogoji za sodelovanje v nagradnem natečaju za izbor najboljše popotniške fotografije

Pogoji za sodelovanje v nagradnem natečaju za izbor najboljše popotniške fotografije:

1. Organizator natečaja in namen natečaja
Organizator nagradnega natečaja je spletni blog Izlet na dlani. Namen natečaja je promocija spletne strani Izlet na dlani in Facebook strani. Natečaj poteka od 20.04 do 29.05.2016

2. Kdo lahko sodeluje na natečaju?
Na nagradni natečaj se lahko prijavi vsak posameznik starejši od 18 let z avtorskimi fotografijami (sodeluje lahko zgolj z eno samo fotografijo).

3. Avtorske pravice in pravice objave
Vsakdo lahko sodeluje s fotografijami, katerih avtor je sam. Če bi se kasneje izkazalo, da oseba ni avtor fotografije, je dolžna vrniti prejeto nagrado in prevzeti vse morebitne odškodninske zahtevke pravega avtorja. Če se med izborom pojavi sum, da oseba ni avtor fotografije, sme organizator natečaja brez nadaljnjih obrazložitev izločiti iz natečaja. Vsaka fotografija je pred objavo pregledana s strani Ekipe Izlet na dlani in šele po potrditvi je fotografija dostopna za ogled na spletni strani. Avtor oddanih fotografij na Izlet na dlani prenese pravice do objave na spletni strani Izlet na dlani.

4. Izbor in podelitev nagrad
Ocenjevanje prispelih fotografij pa bo potekalo od 16.05. do 29.05.2016 do polnoči. Ocenjevanje prispelih fotografij bo potekalo v dveh delih. V prvem delu (16.05-22.05) bo ocenjevanje potekalo na naši Facebook strani s všečki (lajki) in delitvami fotografij (shari), kjer bodo lahko obiskovalci FB sami ocenjevali prijavljene slike s podanimi glasovi. V drugem delu glasovanja (22.05-29.05) pa bodo obiskovalci lahko še dodatnih 5 dni med najboljše ocenjenih 10 objavljenih fotografij na naši spletni strani ponovno ocenjevali in tako izbrali tri najboljše avtorje. Avtorji treh najbolje ocenjenih fotografij bodo prejeli spodaj navedene nagrade. Razglasitev nagrajencev na spletni strani Izlet na dlani bo v ponedeljek 30.05.2016! Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni tudi preko spletne pošte, najkasneje par dni po zaključku natečaja.  Vse odločitve o nagrajencih s pomočjo obiskovalcev, ki bodo glasovali bodo dokončne. Pritožbe nanje niso možne.

Podarjajo se tri glavne nagrade:
Prva nagrada:  1x darilni bon za počitnice/ potovanje/ izlet/ hotel/ rent-a-car ali avio karto v vrednosti 300 eur, ki ga podarjata agencija Last-minute.si in Izlet na dlani (razlika vrednosti ni izplačljiva!))
Druga nagrada: 1x oblikovanje fotoknjige (30×30 s trdimi platnicami 108 strani), ki jo podarja podjetje Digifot v vrednosti do 40 eur.
Tretja nagrada: 1x Lonely Planet elektronski vodič (e-book) po lastnem izboru, ki ga podarja Izlet na dlani.

Simbolične nagrade v obliki poljubnih Izlet na dlani še 5 obiskovalcem strani, ki bodo sodelovali v glasovanju.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče. Dogovor o koriščenju darilnega bona za počitnice/ potovanje/ izlet/ hotel/ rent-a-car ali avio karto v vrednosti 300 eur, ki ga podarjata agencija Last-minute.si in Izlet na dlani poteka v dogovoru z agencijo. Dogovor o oblikovanju fotoknjige poteka z Digitfot. V dogovoru z nagrajencem se želeni Lonely Planet elektronski vodič pošlje direktno na mail. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, prav tako nagrada po izvedbi rezervacije namestitve ni prenosljiva.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe pravil oz. poteka nagrade igre v primeru ugotovljene zlorabe sistema glasovanja.

5. Plačilo davka od nagrade
Plačilo davka od nagrade nosi organizator nagradnega natečaja- Izlet na dlani.

6. Prijava na natečaj in navodila za oddajo fotografije (velja za tiste, ki na natečaj prijavljajo svojo fotografijo)

1) Na natečaj se je treba prijaviti preko našega emaila [email protected], kamor se pošlje tudi slika. Pri tem je obvezno, da si preberete in se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih najdete na tej povezavi.
2) Fotografije morajo biti oddane najkasneje do 00.00 ure v nedeljo 15.05.2016. V kolikor bomo do takrat že prejeli preko 50 fotografij in z vašo več ne bo možno sodelovati na natečaju vam bomo to preko emaila sporočili.
3) Avtor lahko objavi le eno posamezno fotografijo. Pod fotografijo mora podati ime in priimek ter ime/sporočilo slike (do 10 besed max).
4) Fotografija mora vsebovati jasno sporočilo, povezano s tematiko natečaja. Fotografije z moralno sporno in protizakonito vsebino bodo izključene. Fotografije ne smejo vsebovati neposrednega ali prikritega oglaševanja.
5) Fotografija mora biti oddana v digitalni obliki, v jpg formatu. Daljša stranica fotografije ne sme biti krajša od 1024 slikovnih točk(px). Velikost slike ne sme biti večja od 2MB.
6) Fotografije ne smejo biti digitalno manipulirane ali sestavljene, dovoljeni so le minimalni popravki, ki ne smejo spreminjati vsebine fotografije.

Organizator natečaja se obvezuje, da bo pridobljene osebne podatke o sodelujočih na natečaju uporabil in obdeloval zgolj za izvedbo nagradnega natečaja za najboljšo popotniško fotografijo.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.