Izlet na dlani

POHITITE! Povratna avtobusna karta iz Maribora in 5 nočitev v Pragi (avtobus + hotel 3*+ zajtrk), že za 142 eur na osebo (avg. termin!)

praga_630

Tokrat smo vam pripravili izjemno zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnega dopusta v avgustu za dve osebi v češki prestolnici Pragi.Ugodne povratne avtobusne karte vam omogoča prevoznik Eurolines z odhodom iz Maribora, kjer je povratna povezava za osebo na voljo, že za 17 eur (cena velja za termin 14.-20.08, dejanski prihod v Prago 15.8 zjutraj in prihod nazaj v SLO 21.8 zjutraj).

V Pragi je na voljo 5 nočitev z zajtrkom v odličnem centralno ležečem  hotelu s 3* Hotel Brixen Prague za dve osebi, že od 250 eur (velja za termin 15.-20.08.2014).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi v Pragi (3* hotel z zajtrkom + avtobusna karta) tako znaša samo 284 eur (oz. samo 142 eur/osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotelu s 3*Hotel Brixen Prague za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) od 50 eur/noč oz. 250 eur/5 noči na povezavi tukaj

praga2

praga3

Primer povratne avtobusne povezave in rezervacija (preko spodnje povezave)
Maribor- Praga- Maribor, že za 500 CZK oz. 17 eur/osebo (termin 14.- 20.08.2014)

avtobus praga

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Prago lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.