Izlet na dlani

POHITITE! Povratna letalska karta iz Zagreba na Tajsko ali Malezijo že za neverjetnih 314 eur!!!! (tudi za novo leto!) (error fare!) (poteklo!)

Letalski družbi Air Serbia in Etihad vam ponuja noro ugodne letalske karte iz Zagreba na Tajsko (Bangkok) ali Malezijo (Kuala Lumpur) že od 314 eur dalje. V podano ceno letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Alitalia in Etihad

Obdobje potovanja: ,november, december, januar, februar, marec 2016 
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave Zagreba – Bangkok:
zag-bkk

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnjih povezav (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Zagreb (ZAG) – Bangkok (BKK) – Zagreb (ZAG), že za 314 eur (nem. povezava skyscanner.de)
Zagreb (ZAG) – Bangkok (BKK) – Zagreb (ZAG), že za 324 eur (nem. povezava skyscanner.net) (november)
Zagreb (ZAG) – Bangkok (BKK) – Zagreb (ZAG), že za 324 eur (nem. povezava skyscanner.net) (december)
Zagreb (ZAG) – Bangkok (BKK) – Zagreb (ZAG), že za 404 eur (nem. povezava skyscanner.net) (novo leto!)
Zagreb (ZAG) – Bangkok (BKK) – Zagreb (ZAG), že za 324 eur (ang. povezava skyscanner.ie)
Zagreb (ZAG) – Kuala Lumpur (KUL) – Zagreb (ZAG), že za 322 eur (ang. povezava skyscanner.ie)

POMEMBNO: V primeru, da gre za napako v ceni t.i.“ERROR FARE” vas opozarjamo, da ne kličete letalskega prevoznika ali posrednika letalskih vozovnic. Z rezervacijo hotela ali drugih letalskih povezav počakajte, dokler ne prejmete potrditve na email oz. elektronske letalske vozovnice (E-Ticket) in vam s kreditne kartice ne zaračunajo zneska letalske vozovnice.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25 USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bangkok lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

8 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Please, please, please don’t call these error fares. You people are new. Don’t spoil it for those who’ve been around and know the problems your interpretation can give rise to.

  P.S. Deal is already dead, becouse of yours (and other blogs) misinterpretation as well :/

   • Če prav razumem, je Josh mislil na to, da se blogi ne bi oglaševali s kartami, kjer so napake v ceni. Tehnično so to seveda Error Fares, vendar bi bilo bolje da jih imenujete drugače. To lahko preveč razburka mnenja in veliko (predvsem neizkušenih) ljudi potem piše maile in kliče na letal.družbo in sprašuje ali lahko rezervirajo takšen let, ipd. Letalske družbe zagotovo same spremljajo na osnovi ključnih besed, tudi takšne bloge in error fare je že ena izmed teh.

    Saj če ste brali kakšen od specializiranih let.forumov je med izkušenimi “letalci” veliko polemike in nejevolje glede tega. Morate razumeti, prej je to bil skrit trg za zelo poceni nakupe let.kart, novice o tem pa so se širile med zelo omejeno populacijo tovrstnih, zgoraj omenjenih, potnikov. In običajno so tudi zaradi tega takšni “deali” dolgo obstali, saj letal.družbe za njih sploh niso izvedele.
    Žal (za njih/nas) so se zdaj te zadeve bliskovito razširile s Tviterjem, FB, blogi, itd…

    Kaj čemo, kolesja se več ne da ustaviti, vendar bi bilo za vse bolj koristno, da bi malce manj pompozno pisali. Lahko pa napišete nizka cena, zelo ugodna cena, itd. Saj tudi ne pišete o fuel dumpu, 3x in podobnih terminih, ali ne?

    • Saj tu se popolnoma strinjamo, ampak kljub temu je uporabnike potrebno opozoriti, da obstaja velika verjetnost, da bodo vozovnice preklicane. Torej vprašanje je kako uporabnikom razložiti, da obstaja verjetno, da bodo vozovnice preklicane, pri tem pa jih označiti kot nekaj običajnega?
     Drugače pa za prave “letalce” so tu še zmeraj 1x, 3x, itd… 😉

 • Glede na to, da so tako kratki časi za prestop v Beogradu in Abu Dhabiju (cca. 1 ura) ali bi to znalo povzročati kakšne težave?

 • Potrebujem nasvet! Uspelo mi je kupiti dve karti za KL, dobil celo potrdilo o plačilu, a naslednjega dne mail, da je šlo za tehnično napako in bom dobil denar povrnjen! Po dveh dneh pa številki elektronskih vozovnic in če vstavim kode v povezavo, mi kaže, da karti imam??

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.