Izlet na dlani

POLETJE! Povratna letalska karta in 4 nočitve v juliju v centru Porta (letalo + hotel) že za odličnih 135 eur!

Porto je drugo največje mesto v Portugalski in je morda najbolj poznano kot središče pridelave znanega vina Portovca. Razvilo se je ob izlivu reke Douro in je eno najstarejših mest Evrope. Predstavlja kulturno zgodovinsko središče, ki ga je na seznam svetovne dediščine uvrstil tudi Unesco. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v juliju (termin tor 07.- sob 11.07.2015) za dve osebi na Portugalskem (Porto).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 75 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Portu so na voljo 4 nočitve (za termin 07.-11.07.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Residencial Flor Braganca, kjer je cena za dve osebi že 120 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 2* + letalo) v Portu tako znaša od 270 eur (oz. 135 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2* Residencial Flor Braganca za dve osebi (4 nočitve) za 120 eur na povezavi tukaj
portohot

Rezervacija letov v Porto preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna- Porto- Bologna, že za 75 eur/osebo(termin 07 – 11.07.2015)
portolet

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Portugalsko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.