Izlet na dlani

Poletne direktne letalske povezave iz Trsta, že od 36 eur

V poletnem času bo iz tržaškega letališča možno direktno leteti na 15 destinacij. Ryanair je že marca pričel s povezavami v Barcelono, Charleroi in Dublin (vse tri dvakrat tedensko). Povečane so tudi frekvence letov v Bari (skupaj petkrat tedensko), Catanio (štirikrat tedensko), Neapelj (enkrat na dan) in Palermo (štirikrat tedensko). Iz Trsta je z Ryanairom mogoče leteti še v Cagliari (dvakrat tedensko), London Stansted (štirikrat tedensko), na Malto (dvakrat tedensko) in Valencio (dvakrat tedensko, julija in avgusta pa trikrat tedensko, prav tako oktobra).

Julija bo pričel z leti med Trstom in Tirano tudi nizkocenovnik Wizzair. ITA Airways je z aprilom dodala še četrto dnevno povezavo z Rimom (Fiumicino), med 22. julijem in 3. septembrom bo Trst povezovala dvakrat tedensko tudi z Olbio na Sardiniji. Nemška Lufthansa leti v Frankfurt dvakrat dnevno.

Za relativno dober rezultat v lanskem letu, v kateri je tržaško letališče obiskalo skoraj 700.000 potnikov, so v glavnem pripomogli številni čarter leti, predvsem iz Nemčije. Ker bodo Trst tudi letos obiskalo več križark, je tudi to poletje predvidenih več prihodov letal v Ronke.

Do konca junija bodo predvidoma na letališču tudi končali z obnovo in povečavo letališke ploščadi, na kateri bodo v bodoče lahko parkirana do štiri letala, razreda A320 več.

Primeri poletnih letalskih povezav iz Trsta v:
Malto že za 36 eur
Neapelj že za 36 eur
London že za 37 eur
Palermo že za 41 eur
Charleroi že za 45 eur
Bari že za 45 eur
Cagliari že za 56 eur
Tirano že za 60 eur
Catanio že za 74 eur
Barcelono že za 83 eur
Valencijo že za 95 eur
Dublin že za 119 eur

Rim že za 99 eur
Olbio že za 152 eur
Frankfurt že za 151 eur

Vsebina povzeta po Sierra5.net

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Ja pa saj ni čudno, da je LJU samo še ena čudna zarukana destinacija, kjer gre ob prihodu iz non Schengen po enih kurjih ŝtengah v pritličje k Policajem in tujci sprašujejo, če so morda zašli.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.