Izlet na dlani

POLETNE POČITNICE! Povratna letalska karta iz Gradca in 5 nočitev v Istanbulu (hotel 4*+ zajtrk + letalo) že od 207 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v juliju (termin sre 01.07. – pon 06.07.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča Turkish Airlines z odhodom iz avstrijskega Gradca, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 109 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga in vse druge pristojbine). Povezava je direktna (ni prestopov).

V Istanbulu je na voljo 5 nočitev (za termin 01.07. – 06.07.2015) v zelo dobro ocenjenenem hotelu v središču s 4* May Hotel Istanbul, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 195 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 5 nočitev (hotel 4* z zajtrkom+ letalo) v Istanbulu tako znaša od 413 eur (oz. 207 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 4* May Hotel Istanbul za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) za 195 eur na povezavi tukaj
ist2

Rezervacija letov iz Gradca v Istanbul preko spodnje povezave :
Gradec – Istanbul – Gradec, že za 109 eur (v primeru da potujeta dve osebi!)(termin 01.07. – 06.07.2015) (angleška povezava vayama.ie)

ist1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.