Izlet na dlani

POLETNI ODDIH V TERMAH TUHELJ! 2 noči All Inclusive v Hotelu Well 4* že za 349 eur (2 osebi + otroci)

Obiščite Terme Tuhelj in bivajte v Hotelu Well 4* ter doživite nekaj novega! ✔nepozaben svet savn ✔pestra termalna sprostitev v naravi ✔vir zdravja in energije ✔največji kompleks bazenov na Hrvaškem ✔brezčasna arhitektura ✔vrhunska gastronomija ✔idealno za družine in pare!

Osnovne informacije o Hotelu Well 4*: Hotel Well je sodoben hotel, ki ponuja raznolikost wellness programov in najboljše gastronomske užitke. Nahaja se v bližini Zagreba, ponuja sodoben kongresni center in je odlična izbira za organizacijo seminarjev in konferenc. Poleg tega hotel ponuja tudi animacijo za otroke in številne programe za vso družino. Hotel Well je sestavljen iz 6 objektov, s skupno 264 dvoposteljnih sob. Vse sobe so opremljene s klimatsko napravo, sefom, LED TV, mini barom, sušilcem za lase, sodobnim pohištvom in pametnim sistemom upravljanja, ki zagotavlja še večji občutek varnosti in intimnosti.

Vodni planet, kompleks bazenov in infrastrukture za popolno izkušnjo kopanja je postal pravi turistični fenomen Hrvaške in je v celoti napolnjen z zdravilno termalno vodo. To je največje bazensko kopališče na Hrvaškem. Pričakuje vas več kot 5000 m2 vodne površine – 8 zunanjih in notranjih bazenov, ki ponujajo različne atrakcije, raznoliko gostinsko ponudbo, zabavno animacijo in edinstveno doživetje za vse generacije!

Pričakuje vas največji center savn na Hrvaškem, edinstven programi ter otroške in družinske savne pod strokovnim vodstvom. Svet savn vključuje: bionsko savnanje s kristali, kromoterapijo in savne v štirih finskih savnah, panoramske savne, savne v blatnih, slanih in dvojnih parnih savnah. Pričakujte tudi številne podrobnosti, kot so ledena jama, kneipp steza, jacuzzi, hladni bazen, Laconium, wellness bar, nudistična terasa za sončenje in počitek. Sprostite se in se izognite vsakodnevnemu stresu! SPAeVITA center: Sprostitev, oddih in nepozabna doživetja! Aroma aromatičnih olj, zvoki sproščujoče glasbe, intimno okolje, roke maserjev in terapevtov.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta in 1 otrok do 5. leta brezplačno)
All inclusive light
Neomejeno kopanje v bazenih Vodnega planeta v Termah Tuhelj (ob sobotah nočno kopanje do polnoči)
Vstop v Svet savn

Wellness bag (kopalni plašč in brisačo za bazen ali savno v sobi)
Uporabo fitnessa
Dnevni program športnih aktivnosti, kulturnih dogodkov in zabave
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

 

Ponudba je unovčljiva do 19. 7. 2024, od 21. 7. do 7. 8. 2024, od 8. 8.do 20. 8. 2024,
od 21. 8. do 28. 8. 2024 in od 29. 8. do 8. 9. 2024
Termina 10. 7. in 24. 7. nista več na voljo!

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.