Izlet na dlani

POLETNI ODKLOP! Povratna letalska karta iz Gradca in 4 nočitve (letalo + hotel + zajtrk) na turški obali (Antalya) že za 141 eur!

Privoščite si poletni odklop na turkški rivieri, ki velja za popularno destinacijo družinskih počitnic in športnih aktivnosti! Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v juniju in juliju (sob 27.06.- sre 01.07.2015) za dve osebi v Antalyi.
Ugodne letalske karte vam omogoča turistična agencija ITS Billa Reisen z odhodom iz Gradca, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 103 eur/osebo.

V Antalyi so na voljo 4 nočitve (za termin 27.06. – 01.07.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Blue Stars Hotel, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že od 76 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + zajtrk + letalo) v Antalyi tako znaša od 282 eur (oz. 141 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Blue Stars Hotel za dve osebi (4 nočitve) z zajtrkom za 76 eur na povezavi tukaj
anthot

Rezervacija letov v Antalyo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Gradec -Antalya – Gradec, že za 103 eur na osebo (termin 27.06- 01.07.2015)


antlet

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (23 EUR popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Gradca vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tručijo lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.