Izlet na dlani

POLETNO KRIŽARJENJE PO SEVERNEM JADRANU! 7 noči s polpenzionom na motorni leseni ladji že za 542 eur na osebo

Zaplujte po severnem Jadranu v prijaznem okolju in si privoščite nepozabne počitnice! Čarobno križarjenje po severnem Jadranu na manjši ladji, kjer bo poskrbljeno za vaš popolni oddih! Občudujte Kvarner!

Pojdite na nepozabno potovanje po severnem Jadranu, med katerim boste obiskali 6 otokov in spoznali njihove naravne in kulturne lepote. Zaradi intimnega in prijateljskega vzdušja, na ladji boste doživeli nekaj povsem drugega od tistega, kar bi doživeli na velikem križarju. Da pa bo vaš dopust še boljši, bo poskrbela vedno nasmejana posadka, popolnoma predana vam in vašim željam.
Lesen motorni čoln “Stončica”, dolžine 21, širine 5,20, z ugrezom 3 metre. Ladja je bila zgrajena leta 1950. Stončica je bila večino časa državna ladja v podjetju Plovput in je oskrbovala jadranske svetilnike. Na začetku je bila to edina ladja in je delovala na celotnem območju Jadrana, kasneje, ko so zgradili še dve ladji, pa je Stončica pokrivala severni Jadran. Ko so ladjo prodali zasebniku, so jo sprva uporabljali za enodnevne izlete, z zadnjo rekonstrukcijo leta 2005 pa je postala odlična za večdnevna križarjenja. Zmogljivost ladje je 18 potnikov. Sestavljen je iz devetih dvoposteljnih kabin s pogradi, vsaka kabina je klimatizirana in ima svoje stranišče s tušem. 4 kabine so na zgornji palubi in 5 na glavni palubi. Poleg kabin je na krovu še salon s šankom, kuhinjo, krmilnico in dvema palubama za sončenje, na eni (sprednji) so ležalniki, zadnja pa je nadkrita s tendo in ima postavljeno mizo s klopmi. Na ladji so zaposleni štirje člani posadke (kapitan, kuhar, mornar in natakar).

Načrt potovanja:
(Ruta A1)
Sobota: Reka – Cres (kopanje v uvali)
Nedelja: Cres – Mali Lošinj (obisk Plave špilje (Modra jama))
Ponedeljek: Mali Lošinj – Olib (kopanje) – Pag (možnost odhoda na Zrće)
Torek: Pag – Rab (kopanje Lun/Fumija)
Sreda: Rab – Zavratnica (kopanje) – Goli otok
Četrtek: Goli otok – Krk (kopanje Plavnik)
Petek: Krk – Reka (kopanje Čavlena)

(Ruta A2)
Reka – Susak – Dolgi otok – Telaščica – Kornati – Mali Iž – Silba – Goli otok – Reka

Prijava: Reka, sobota, od 12. do 14. ure, odjava: Reka, sobota, do 9. ure
Pot se lahko spreminja na podlagi meteoroloških razmer, varnosti in tehničnih ocen kapitana ladje. Ta program je informativen in nezavezujoč. Če je ladja na čarterskem ogledu, je program v domeni skupine in brez doplačila znotraj 200 Nm. Prvi dan se skupina s kapetanom dogovori, kam želi iti, ni se treba držati predlagane poti. Spanje je lahko v mestih ali na sidrišču v zalivih.

Ponudba vključuje:

8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Reka – Cres – Mali Lošinj – Pag – Rab – Goli otok – Krk – Reka (A1) ali 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Reka – Susak – Dolgi otok – Telaščica – Kornati – Mali Iž – Silba – Goli otok – Reka (A2)
7x nočitev v kabini s pogradom (klima in zasebna kopalnica) na motorni leseni ladji kategorije Comfort plus za 1 osebo

Polpenzion (zajtrk in kosilo)
Pijačo dobrodošlice
Pristaniške pristojbine
Klimo v salonu in kabinah
Palubo za sončenje
2x brisača za 1 osebo
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče (na povpraševanje)

 

Ponudba je unovčljiva za odhod: 24. 6. (A2), 1. 7. (A1), 8. 7. (A2), 15. 7. (A2), 22. 7. (A1),
29. 7. (A2), 5. 8. (A2), 12. 8. (A1) in 19. 8. 2023 (A2)
Nakup samo do 28. 2. 2023!

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.