Izlet na dlani

POLETNO! Povratna letalska karta in 7 nočitev v juliju na Kanarskih otokih (letalo + hotel 4*) že za 249 eur!

Odlična priložnost za julijski pobeg na Kanarske otoke. Ognjeni otok Lanzarote, kot mu pravijo zaradi njegovega vulkanskega nastanka, s svojo slikovito, z lavo in s peskom prežeto pokrajino ponuja številne možnosti za popoln odmik od napornega vsakdanjika. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v juliju (termin 15.- 22.07.2015) za dve osebi na kanarskem otoku Lanzarote.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bologne (v ceno je ni vključen tudi kos check).

Na otoku Lanazrote je na voljo 7 nočitev (za termin 15.- 22.05.2015) v odlično ocenjenem apartmaju s 4* Apartamentos Tabaiba , kjer je cena za dve osebi že za 206 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 4* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 499 eur (oz. 249 eur na osebo).

– Rezervacija apartmaja s 4* Apartamentos Tabaiba (termin 15.-22.7)

lanhot

Rezervacija letov v Lanzarote preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna -Lanzarote-Bologna, že za 146 eur na osebo (termin 15.07- 22.07.2015)
lanzarote

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Lanzarote lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.