Izlet na dlani

POLETNO! Povratna letalska karta in 7 nočitev v juliju na vroči Sardiniji (letalo + hotel) že za 276 eur!

Otok Sardinija velja za zelo priljubljeno in zaželjeno poletno destinacijo. Zakaj se ne bi razvajali na dolgih peščenih plažah, čudovitih sončnih zahodih, okusni hrani in odkrivanju skritih kotičkov tega atraktivnega otoka. Cene v glavni sezoni so ponavadi nesramno drage, tokrat pa smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic (termin tor 14.7. – tor 21.7.2015) na atraktivni Sardiniji v pokrajini Olbia – Tempio. V tem lepem predelu Sardinije, imate odlično izhodišče za raziskovanje ostalih lepih kotičkov Sardinije.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 122 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Sardiniji je na voljo 7 nočitvev (za termin 14.07.-21.07.2015) v dobro ocenjenem apartmaju Villaggio Costa Paradiso, kjer je cena za dve osebi že ugodnih 308 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Sardiniji tako znaša od 544 eur (oz.272 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela Villaggio Costa Paradiso (7 nočitev) za 308 eur na povezavi tukaj

sardinijahot

Rezervacija letov v Benetke preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Volotea (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Olbia – Benetke, že za 122 eur na osebo (termin 14.7. – 21.7.2015)
vce-olb

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sardinijo lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.