Izlet na dlani

POMLAD NA KANARCIH! Povratna letalska karta in 9 nočitev na Gran Canariji (letalo + bungalov) že za 197 eur!

Gran Canaria razpolaga z osupljivo raznolikostjo pokrajine. Na otoku vam je na voljo tudi okvirno 500 plaž. Športni navdušenci bodo na tem otoku zadovoljni z obsežno mrežo kolesarskih poti, kot tudi s številnimi vodnimi aktivnostmi.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v mesecu maju (termin 4.5.- 13.5.2016) za dve osebi na Kanarskem otoku Gran Canaria.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Milana, kjer je cena za letalsko karto 112 eur.

Na otoku Gran Canaria je voljo 9 nočitev (za termin 4.5.- 13.5.2016) v ocenjenem bungalovu v mestu Maspalomas s 3*Bungalows Vista Oasis Apartments, kjer je cena za dve osebi že za 169 eur. TripAdvisor oceno si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 9 nočitev (APP + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 393 eur (oz. 197 eur na osebo).

Rezervacija bungalova s 3*Bungalows Vista Oasis Apartments za dve osebi že za 169 eur:
ch

Rezervacija letov na Gran Canario preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Milano – Las Palmas – Milano, že za 112 eur na osebo
cl

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Gran Canario lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.